WIJ BELOVEN U DE NIEUWSTE TECHNIEK

In onze werkplaats kunnen wij vrijwel alle verspanende bewerkingen uitvoeren op de nieuwste CNC machines. Door verregaande automatisering met  gereedschappentorens, magazijnen en beladingsrobots, kunnen wij onbemand of man-arm produceren met de hoogste efficiëntie.

Bovendien is ons uitgangspunt om ons machinepark elk jaar te innoveren, verjongen of uitbreiden om voorop te kunnen blijven lopen met onze dienstverlening en onze relaties de beste service te bieden.

WIJ BELOVEN ONS PERSONEEL EEN FIJNE WERKOMGEVING

Wij hebben onszelf als doel gesteld om onze medewerkers altijd de ruimte te geven om te groeien. Wanneer iemand aangeeft zin te hebben in een nieuwe uitdaging, kijken we of we hierin kunnen ondersteunen door kennis, werkzaamheden en/of het werkstation uit te breiden.

Dit levert voor iedereen duurzaam voordeel op. Blijvende uitdaging en ontwikkeling voor de medewerker, meer diensten die wij kunnen aanbieden en meer productiecapaciteit en efficiëntie voor onze opdrachtgevers.

WIJ BELOVEN U KWALITEIT EN BETROKKENHEID

Wij zijn al meer dan 20 jaar ISO gecertificeerd. Het bewijs van onze aandacht voor de hoge standaarden waar wij aan voldoen. Naast tot op de honderdste van een millimeter nauwkeurige producten, gaan wij voor een goede relatie op de lange termijn. Dit doen we onder andere door mee te denken met onze opdrachtgevers en duidelijk en realistisch te zijn in de verwachtingen.

U mag ons vroeg in het proces betrekken, waarin we met u mee kunnen denken over het ontwerp. Samen kunnen we uw idee realiseren en de kosten beheersbaar maken. Lijnen bij ons zijn kort en persoonlijk. Hierdoor we zorgen voor soepele vertaling van opdrachtgever naar operator. Hierdoor staat “zo snel mogelijk” bij ons ook gelijk aan een datum op de kalender.

Wij wensen voor onze klanten een verlengstuk van hun bedrijf te zijn, niet enkel een leverancier. Dit doen wij door mee te denken in de mogelijkheden, waardoor snel geschakeld kan worden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kleinschalig voorraadbeheer om de downtime van machines sterk te verminderen.

WIJ BELOVEN U OOG VOOR DE TOEKOMST

Zo duurzaam als we met ons personeel omgaan, zo duurzaam willen we ook in de rest van onze bedrijfsvoering zijn. Elk jaar schenken we aandacht aan ons energieverbruik en hoe we dit kunnen verminderen. Dat begint al met de LED verlichting in onze bedrijfshal en het scheiden van  verpakkingsmateriaal wat we laten deze afvoeren voor recycling. Ook volgen we ontwikkeling op de markt op de voet, zo bieden we sinds 2023 gerecycled polyacetaal aan.

Sinds 2015 mogen wij een prachtig, duurzaam bedrijfspand ons thuis noemen. De grote ramen bieden uitzicht op het water en groen achter ons pand, ook vanuit de werkplaats. Dit pand verbruikt vrijwel geen gas, enkel op erg koude dagen. We wekken onze eigen zonne-energie op en proberen onze energiebehoefte zo laag mogelijk te houden. Zo zijn onze ramen voorzien van zonwerend folie, waardoor de airco in de zomer minder gebruikt hoeft te worden.

WIJ BELOVEN U TRANSPARANTIE

Bent u benieuwd naar ons bedrijf of geïnteresseerd in onze producten? U hoeft niet door onze grote glazen wanden te gluren. We nodigen u van harte uit in Joure voor een kopje Douwe Egberts met Jouster Keallepoat om te ervaren hoe wij werken.

Altijd streven naar perfectie

De menselijke factor