Goedemiddag Gabe! Fijn dat ook jij even tijd kon vrijmaken. Jij bent sinds een maand of 3 bij Warnier, toch?

Helemaal juist, ik vond de vacature op de website, heb direct mijn CV en motivatie gemaild en ben blij dat we elkaar vonden. Ik voel me hier wel op mijn plek.

Dat is goed om te horen, even wat meer achtergrondinformatie. Waar woon je, etc.?

Ik woon normaliter in het plaatsje Rossum, tegen de Duitse grens. Dat is op circa. anderhalf uur/een uur en drie kwartier reizen van Warnier. Allesbehalve ideaal, dus ik zit nu tijdelijk bij mijn ouders in de kost. Samen met mijn vriendin en kinderen verhuis ik echter binnenkort naar Langweer.

Ah kijk, een plaats aan het water. Dat is met deze temperaturen (op het moment van schrijven bevindt het kwik zich zo rond de 30 graden) geen overbodige luxe.

Nee, zeker niet. Al zal de hele verhuizing natuurlijk nog wel wat voeten in de aarde hebben, maar dat is zeker wel iets om naar uit te kijken.

Heb je ook echt iets met ‘water’ dan, om het zo maar te zeggen?

Jazeker, ik heb een zeilboot, van hout. Dus als alle drukte weer iets is afgenomen en ik de tijd kan vinden om deze weer volledig in de lak te zetten etc., is het natuurlijk wel de bedoeling dat de boot weer het water in gaat. Dat onderhoud is ook wel een mooi onderdeel van het geheel overigens.

Groot gelijk! Vertel eens wat meer over je opleiding/werk achtergrond als je zou willen?

Ik heb destijds MTS gedaan en heb onder andere gewerkt bij Stork Turboblading in Sneek en bij Krabbe in Weerselo.

HET UITVOGELEN, HOE JE HET WILT GAAN DOEN EN DAN ZO EFFICIËNT MOGELIJK. DAT IS IEDERE KEER WEER EEN MOOIE UITDAGING.

 

Hoe zou je jouw karakter omschrijven?

Als rustig. En ik denk dat die karaktereigenschap ook goed past bij mijn werkzaamheden. Eigenlijk sowieso wel bij de werkzaamheden binnen Warnier. Als ik om me heen kijk, denk ik ook dat dat wel een basiseigenschap is hier.

Waarin ligt voor jouw de uitdaging bij Warnier?

Het uitvogelen, hoe je het wilt gaan doen en dan zo efficiënt mogelijk. Dat is iedere keer weer een mooie uitdaging.

Heb je op korte termijn nog grote plannen binnen dit bedrijf?

Niet zozeer, ik ben op mijn plek als CNC Frezer. Daarnaast moeten andere functies je ook gewoon wel liggen. Zoals bijvoorbeeld leidinggeven of management. Ik kan je praktijkvoorbeelden geven, waarbij mensen die kennis niet over zichzelf hadden. Tuurlijk is het goed om het soms te proberen, maar het is ook een kracht om van jezelf te weten waar je kracht ligt.

Ik denk dat je daar een heel goed punt hebt, zelfkennis en reflectie is een waardevol goed.

Absoluut!

Gabe bedankt en succes met de werkzaamheden de rest van deze dag!

Graag gedaan, jij ook!